Trelleborg grøn service logo
arrow-kontakt.png

100% GRATIS

Træfældning

Få fældet træer på din ejendom. Vi fælder træer i alle størrelser for både private og erhverv.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Professionel fældning af træ

  Trelleborg Grøn Service er din erfarne anlægsgartner, som kan sørge for professionel træfældning på din ejendom.

  Fældning af træer kan i nogle tilfælde gøres selv, men det kræver en smule ekspertise og udstyr, så man ikke kommer til skade ved fældningen. Dog anbefaler vi på det kraftigste at man ikke selv klarer fældning af store træer.

  Her kræves der en bred erfaring og kompetence, så der ikke sker skader på omkringliggende bygninger, konstruktioner eller i værste fald på personer.

  Der kan være mange årsager til at ønske et træ fældet. Oftest er det med hensyn til lys, plads eller træ-sygdomme. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at bruge lift, hvis træet står ind over hustag eller lign. Det kan også være nødvendigt at isolere el-ledninger, hvis grene og lign. rager ind over eller imellem disse. I disse tilfælde kontakter vi det lokale elselskab for den fornødne hjælp.

  At fælde træer kræver en række professionelt udstyr, maskiner og udregninger. Vores dygtige ansatte er klar til at hjælpe dig, og vil meget gerne komme ud på din ejendom uanset træ type og størrelse.

  Vi klarer også opskæring af træ, så du ikke står tilbage med et stort træ liggende på din græsplæne. Vi kan for eksempel skære træet til brændelængder på ca. 30-40 cm, så det er klar til at blive flækket. Andre mål er også mulige, ved opskæring af det fældede træ.

  Når vi fælder træer tilbyder vi altid at tage grenaffald og andet med os, eller at hugge det til flis.

  Det Synes vores kunder

  5/5
  google-icon
  Frederik Dybdahl
  5/5
  google-icon
  Susanne Andersen
  5/5
  google-icon
  Lars Weber

  Træbeskæring

  Hos Trelleborg Grøn Service kan vi hjælpe dig med beskæring af træ. En beskæring af træer er til dig, som ønsker dine træer beskåret for grene og stammer, for at mindske enten bredde eller højde.

  Vores beskæring foregår efter dine ønsker i et professionelt miljø, så du får det ønskede udtryk i din ejendoms omgivelser.

  Vi tilbyder også træflytning, hvis du ønsker en anden placering til dine træer. Det sker af vores professionelle ansatte, som sikrer dine træers en ny placering.

  Du er velkommen til at skrive en mail, evt. med et billedet af det træ du ønsker flyttet, og så giver vi dig en pris ud fra det.

  Træfældning pris

  Hvad koster træfældning? Det er et spørgsmål som ofte kan være svært for os at besvare. Det skyldes at prisen varierer efter træernes størrelse og placering. Det betyder også at du så får en skræddersyet pris, til lige præcis din opgave.

  Gennem vores erfarne personale, kan du få et tilbud på din opgave. Tilbuddet er selvfølgelig 100% uforpligtende og gratis for dig at modtage.

  Ring til os på telefon 20 97 28 80 eller send en mail med din opgave til info@t-g-s.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Du kan også udfylde kontaktformularen og så ringer vi dig op, for at tage en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre om din opgave!

  TRELLEBORG GRØN SERVICE

  Indhent et tilbud