100% GRATIS

arrow-kontakt.png

Rodfræsning

Få fræset dine rødder på ejendommen, så din grund er klar til den nye sæson. Trelleborg Grøn Service kan hjælpe dig med fjernelse af både stubbe og rødder. Med professionel stub- og rodfræsning kan du komme af med forhindringer og få løsnet din jord.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Rodfræsning

  Rodfræsning er til dig som har generende rødder i jorden på din ejendom. Ved hjælp af en rodfræser, beskærer og fjerner vi rødderne i din jord. Når vi rodfræser på din ejendom, kan vi fjerne store rødder som fylder i din jord.

  Vi kan beskære og fjerne rødder fra forrige bevoksninger, helt ned til 30 cm under jordens overflade. Der kan fjernes rødder fra alle slags bevoksninger, såsom træer, hække, buske og andre planter.

  Vi ankommer med vores professionelle rodfræser, hvorefter vi hurtigt og effektivt rodfræser de ønskede områder. Der kan være brug for en stubfræsning inden vi påbegynder rodfræsningen, som vi også sagtens kan tage os af. Du kan nedenfor læse mere om vores stubfræsning.

  Rodfræsning pris kan variere efter omfanget af opgaven. Vi leverer altid kvalitetsrig rodfræsning til en god pris, så du kan få fjernet rodnet uden de store omkostninger. Vores lave priser og gode service tilbyder vi dig altid, så du får lidt ekstra end du betaler for.

  Vi vil meget gerne give dig vores konkurrencedygtige og attraktive priser. Derfor sidder vores dygtige ansatte klar til at give dig et uforpligtende tilbud, så du kan få sat en pris på din opgave. Kontakt os allerede i dag og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Det Synes vores kunder

  5/5
  google-icon
  Frederik Dybdahl
  5/5
  google-icon
  Susanne Andersen
  5/5
  google-icon
  Lars Weber

  Stubfræsning

  Stubfræsning er fjernelse af træstubbe i alle typer og størrelser. Dette kan lade sig gøre med en stubfræser, som nemt og hurtigt kan fjerne stubbe på din ejendom. Hermed kan du få plads til et bed, et nyt træ, flisebelægning, en terrasse og meget andet, uden at der er en træstub i vejen for dine drømme og ønsker for din have.

  Stubfræsningen bliver udført med en stubfræser, som effektivt fjerner din stubbe fra tidligere træer og buske. Vi ankommer med vores professionelle stubfræser, hvor vores erfarne ansatte sørger for at fjerne dine stubbe og tilhørende rødder. Når vi ankommer er det vigtigt at stubben står frit, så vi med vores maskine, nemt kan fjerne træstubbe.

  Efter stubfræsningen kan de friske flis blive brugt i din have, som underlag i bede, under træer eller andet. Vores ansatte kan også komme med rådgivning og gode ideer, så du får mest muligt ud af den nedbrudte stub.

  Prisen på stubfræsning kan variere alt efter din stubs størrelse. Vi plejer dog at kunne fræse 8-10 stubbe med en diameter på 25 cm, til en pris på kun 1500 kr. ekskl. moms. Vores ansatte vil meget gerne besvare dine spørgsmål og give dig en stubfræsning pris, som bliver skræddersyet til din ejendoms stubbe.

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Din sparringspartner

  Med stub- og rodfræsning får du løsnet din jord, hvor eventuelle stubbe og rodnet bliver afskaffet. Hermed kan du efterfølgende plante nye træer, buske, bede eller andet på det samme sted. Dette kan lade sig øre på grund af vores kvalitetsrige stub- og rodfræsning.

  Efter fjernelse af stubbe og rødder kan du også anlægge ny græsplæne, opstille en terrasse, m.m. Dine ønsker kan blive opfyldt, efter vi har fjernet dine stubbe med tilhørende rødder.

  Vi klarer forbedringen af din jord, uden problemer. Hos Trelleborg Grøn Service kan vi nemlig vores kram, som altid kommer til udtryk gennem vores arbejde, samt vores store og tilfredse kundekreds.

  Trelleborg Grøn Service er din anlægsgartner, hvor kvalitet og god service er i fokus. Hos os gør vi en ære i at levere tilfredsstillende og holdbare resultater, som du kan nyde i mange år fremover. Vores engagerede og kompetente ansatte kan hjælpe dig med næsten alt indenfor din ejendoms udearealer, såsom brolægning, træfældning, beskæring, vintertjeneste, m.m. Her på hjemmesiden kan du se og læse om alle vores services.

  Vi ankomme på din ejendom på den aftalte dag til den aftalte tid. Herefter går vi i gang med opgaven, så du kan ryddet din jord for stubbe og rødder. Vi tilbyder dig efterfølgende rådgivning om ny beplantning i den nye jord, samt hvordan du vedligeholder disse beplantninger.

  Få et uforpligtende tilbud

  Hos Trelleborg Grøn Service kan vi give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Gennem vores store erfaring og ekspertise, kan vores kompetente ansatte være behjælpelige med et tilbud på din opgave, som selvfølgelig er 100% gratis og uforpligtende.

  Kontakt os på telefon 20 97 28 80 eller send en mail til info@t-g-s.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen øverst på siden og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre om din opgave!

  Trelleborg Grøn Service tilbyder hjælp til en række opgaver indenfor anlæg og vedligeholdelse af have. Vi er specialister i vores tjenester og yder altid det bedste vi har lært. Gennem vores dygtige ansatte er du sikret holdbare og gode løsninger, som vi altid er stolte over at kunne levere til dig.

  Hos os er vi altid til din rådighed, så du kan få hjælp dine anlægsopgaver. Vi kan sammen aftale en række ydelser, som vi udfører for dig på din ejendom. Vi skræddersyr ydelserne til dig og dine behov, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud.

  TRELLEBORG GRØN SERVICE

  Indhent et tilbud