arrow-kontakt.png

100% GRATIS

Vedligeholdelse af grønne områder

Vi vedligeholder og anlægger alle former for grønne områder fra mindre private haver til større arealer ved boligområder og virksomheder.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Haveservice til dine grønne områder

  Trelleborg Grøn Service er din leverandør af haveservice og grøn vedligeholdelse. Vi tilbyder en lang række opgaver indenfor vedligeholdelse:

  Vi tilbyder blandt andet:

  Desuden tilbyder vi hjælp til unikke opgaver, som din ejendom kan have brug for indenfor vedligeholdelse. Uanset din opgave er vi klar til at hjælpe dig.

  Vi klarer anlægning af have og vedligeholdelse i alle former for grønne områder. Vores dygtige ansatte er fagfolk og specialiseret i vedligeholdelse og pleje af grønne områder.

  Det Synes vores kunder

  5/5
  google-icon
  Frederik Dybdahl
  5/5
  google-icon
  Susanne Andersen
  5/5
  google-icon
  Lars Weber

  Få en fast aftale

  Vi kan tilbyde en fast kontrakt på vedligeholdelse. Med en fast kontrakt aftaler vi sammen de dage og tidspunkter som passer med din kalender, hvor vi kommer ud og udfører havearbejde.

  I en vedligeholdelsesaftale kan vi klarer næsten alle slags opgaver, såsom træpleje, have vanding, ukrudtsbekæmpelse, græs gødning, og andet havehjælp.

  Med os kan vi tilbyde en ugentlig, månedligt, kvartalvis eller anden periode af vedligeholdelse, som stemmer overens med dine behov.

  Du får en skræddersyet aftale på vedligeholdelse af din ejendom, ud fra dine ønsker. Dine ønsker bliver nemlig altid imødekommet af vores dygtige og fleksible ansatte.

  Selvom der udarbejdes en fast aftale, kan vi ofte være fleksible, og dermed komme ud til dig på andre dage end aftalt. Det kan for eksempel være hvis du får gæster, og har brug for opsamling af blade, vinteren er kommet tidligt og der er brug for vinterdækning af planter, nedløbsrørene er stoppet og du har brug for tagrender rensning. Lige meget dine behov, så kommer vi ud på din ejendom.

  Din sparringspartner

  Selv når vi ikke er ude hos dig, er du altid velkommen til at kontakte os med din have. Vi tilbyder rådgivning til både nuværende og fremtidige kunder, for at sikre at din have altid bliver behandlet godt.

  Vores rådgivning er gennem vores kompetente ansatte som er specialiseret i grønne områder og udearealer. Kontakt os på telefon eller mail, og så kan vi vejlede dig med din ejendoms grønne områder.

  Trelleborg Grøn Service er din professionelle anlægsgartner. Her går høj kvalitet og god service hånd i hånd, så vores kunder får den bedste oplevelse med os. Når vi levere vores løsninger, er det altid med fokus på holdbare resultater, så du kan nyde dem i mange år.

  Vi elsker vores arbejde og nyder at hjælpe kunderne med deres have. Vi tilbyder blandt andet brolægning, træfældning, beskæring, vintertjeneste, m.m. Her kan vores erfarne ansatte klare dine udfordringer på dine udearealer, uanset størrelse og omfang.

  Når vi udfører vores arbejde, er det effektivt og forholdsvis hurtigt, så du ikke skal vente flere dage på anlæg af din have. Dog har vi altid fokus på kvalitet, så du får tilfredsstillende resultater, som kan nydes i lang tid.

  Vores haveservice priser varierer alt efter dine behov og ønsker for din ejendom, samt omfanget af opgaven.

  Trelleborg Grøn Service kan give dig et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af grønne områder, med en konkurrencedygtig og unik pris. Prisen er skræddersyet til din opgave ud fra dine ønsker og forventninger.

  Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave? Udfyld kontaktformularen, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Hos os nyder vi at hjælpe alle vores kunder med deres udfordringer på ejendommen. Uanset om der kræves en beskæring af træer og buske, rensning af tagrender, græsklipning, træflytning eller noget helt andet, så er vi klar på opgaven.

  Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på dine ønskede ydelser, så du ved hvad det vil koste dig. Vores uforpligtende tilbud er 100% gratis, for at give dig muligheden for at få et indblik i vores priser.

  Ring til os på telefon 20 97 28 80 eller send en mail til info@t-g-s.dk, med din opgave. Du kan også udfylde kontaktformularen og så vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  TRELLEBORG GRØN SERVICE

  Indhent et tilbud