Trelleborg grøn service logo
arrow-kontakt.png

100% GRATIS

100% GRATIS

Beskæring

De fleste træer og buske kan beskæres året rundt, dog med nogle undtagelser.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Professionel beskæring

  Trelleborg Grøn Service kan klare din beskæring af træ og andet beplantning.

  Beskæring af frugttræer, beskæring af bærbuske og alle andre bevoksninger og beplantning klarer vi. Vi kan beskære alle former for beplantning, grundet vores brede ekspertise. Vores kompetente medarbejdere kan hjælpe med træ beskæring, så du får det ønskede udtryk i din have.

  Hvorfor beskærer vi træer og buske?

  Vores dygtige ansatte udfører faglig korrekt beskæring træ og rådgiver om form, udseende og sygdomme, såsom svampeangreb på træer. Derudover kan vi tilbyde at bortskaffe de afskårede grene og andet haveaffald, eller hugge det til flis.

  Det er mest praktisk at beskære træer og buske når de har smidt bladene, da det giver et bedre overblik. Derudover bliver risikoen for svampeangreb mindsket, ved at undgå beskæring i høj varme. Vi kan altid rådgive dig om, hvornår dine træer og buske skal beskæres, alt efter hvad du har i din have.

  Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vores medarbejdere sidder klar til at tage imod din henvendelse.

  Det Synes vores kunder

  5/5
  google-icon
  Frederik Dybdahl
  5/5
  google-icon
  Susanne Andersen
  5/5
  google-icon
  Lars Weber

  beskæring frugttræer

  Ved beskæring af frugttræer kan det resultere i et frugttræ som giver større frugter, grundet mere lys, og et træ som er i en højde man kan nå. Det betyder altså at du rent faktisk kan nå frugterne og nyde at de er blevet større. Man kan også lade træet udvikle sig naturligt, men der er mulighed for at tilpasse træet ved hjælp af beskæring.

  At beskære frugttræer kræver en ekspertise og speciale omkring hver enkelte slags frugttræ, som vi besidder til topkarakter. Vi er klar til at hjælpe dig og tilbyder gerne vores viden og rådgivning til efterfølgende pleje og vedligeholdelse af dine frugttræer.

  Vil du høre mere om beskæring frugttræer? Kontakt os gennem kontaktformularen og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Hækklipning

  Ud over beskæring af træer, udfører vi også klip og beskæring af hæk. Vi tilbyder vores kompetencer til dig, som har brug for hjælp til hækklipning og beskæring.

  At beskære og klippe hæk kan virke som en lille og nem opgave, men det kan være meget ressourcekrævende. Derudover skal man være koncentreret og fokuseret, så man ikke skader beplantningen eller i værste fald sig selv.

  Send billeder af din hæk til info@t-g-s.dk og så vender vi tilbage med et tilbud på hækkeklipning og beskæring.

  Vi tilbyder beskæring af alle slags buske på din ejendom. Det er primært bærbuske som skal beskæres, hvor andre slags buske primært får en klipning.

  Før, under og efter beskæring af bærbuske rådgiver vi dig til den bedste behandling, så du får en busk som vokser efter dine ønsker for din have.

  Beskærings priser afhænger af din opgaves type og omfang. Ud fra dette kan vi give dig en pris på beskæring på din ejendom. Vi udfører alle opgaver til en konkurrencedygtig pris, så du kan få kvalitets beskæring til en attraktiv pris.

  TopKapning

  Ved en topkapning af træer, kan vores specialiseret team af anlægsgartnere være behjælpelige. Vi er hurtige og effektive, samt ankommer med det rigtige udstyr, så du sikkert kan få foretaget en topkapning.

  Vi kan både udføre topkapningen ved klatring eller ved hjælp af en lift. Det afhænger ofte af træets størrelse og træets placering på din ejendom. Fortæl os om din opgave, og så kan vi vurdere hvordan vi bedste kan hjælpe dig.

  Prisen på topkapning kan varierer efter en række faktorer, som du kan informere os om i henvendelsen, og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på topkapning.

  Prisen kan blandt andet være afhængig af:

  • Træets tykkelse
  • Træsort
  • Træets placering omkring eller over bygninger
  • Tykkelse på træets grene
  • Hvor mange træer skal topkappes?

  Få et uforpligtende tilbud på din beskæring

  Hos Trelleborg Grøn Service kan vi give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Ring til os på telefon 20 97 28 80 og få fat i én af vores kompetente medarbejdere. De kan svare på alle dine spørgsmål og giver både gode råd og vejledning omkring din have. Snakken er uforpligtende for dig.

  Gennem en uforpligtende snak med vores erfarne medarbejdere, kan du få et tilbud på din opgave, som selvfølgelig er 100% uforpligtende og gratis for dig. Ud fra din opgave og forventninger, skræddersyr vi et forløb med en pris til dig, så du får en unik pris til din have.

  Du kan også sende os en mail med din opgave til info@t-g-s.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar.

  Trelleborg Grøn Service er din anlægsgartner på Sjælland, som sørger for en lang række ydelser indenfor anlæg og vedligeholdelse af din have. Vi kan blandt andet hjælpe dig med brolægning, træfældning, rodfræsning og vintertjeneste. Derudover har vi erfaring indenfor en lang række unikke opgaver, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail.

  Du kan altid få flere ydelser på din ejendom, hvis du bare nævner dine ønsker og behov ved henvendelsen. Så sender vi flere fagfolk ud til dig, så kan få anlagt din have, som du altid har drømt om.

  Kontakt trelleborg grøn service

  Du kan ringe til os på telefon 20 97 28 80, for at få en uforpligtende snak med vores kompetente medarbejdere. Du kan også sende os en mail med din opgave og eventuelt nogle billeder til info@t-g-s.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Hos os kan man få en vedligeholdelsesaftale, hvor vi på fast aftale kommer ud til din ejendom og udføre beskæring og generel soignering. Hermed bevarer du liv i dine beplantninger og bevoksninger. Derudover kan du for eksempel sikre at din hæk altid står snorlige, at der ikke hænger grene ud over fortovet og andre betydelige ting i din samlede ejendoms udtryk.

  Selvom vi laver en fast aftale, er vi altid meget fleksible og kan komme ud til dig på andre end de aftalte dage, hvis det passer bedre med din kalender.

  Kontakt os gennem kontaktformularen med dine behov, og så kan vi sammen skræddersy en ugentlig, månedlig, kvartalvis eller anden periodes aftale på vedligeholdelse.

  TRELLEBORG GRØN SERVICE

  Indhent et tilbud