100% GRATIS

arrow-kontakt.png

Garantiordning

Trelleborg Grøn Service er medlem af LDA – Landsforeningen af Danske Anlægsgartnere.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Tryghed og Sikkerhed

  Dette er din sikkerhed for et veludført arbejde. Danske Anlægsgartnere har et ankenævn, der tilbyder kunden en ekstra sikkerhed.

  Som forbruger kan man henvende sig til ankenævnet, hvis man er utilfreds med kvaliteten af det udførte arbejde.

  Bag ankenævnet ligger en garantifond, der sikrer kunden hvis anlægsgartneren ikke efterlever kendelsen, eller har lukket virksomheden.
  Klagen går til Håndværkets Ankenævn, som videresender klagen til Danske Anlægsgartnere.
  Danske Anlægsgartnere kontakter derefter virksomheden og kunden med henblik på at afklare om uoverensstemmelsen kan løses. Hvis ikke kan det blive nødvendigt at gennemføre en klagesag.

  Dersom sagen ikke løses i mindelighed, kan kunden forlange sagen forelagt for nævnet. De træffer herefter afgørelsen ud fra en besigtigelse, som er foretaget af nævnets syns- og skønsmænd. Denne person udpeges af Danske Anlægsgartnere.

  Garantiordningen dækker udgifter op til 150.000 kr.

  Danske Anlægsgartneres garantifond dækker indtil 150.000,- kr. ex moms for arbejde udført for forbrugere. Dette er hvor der er blevet pålagt ved kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, men ikke er blevet udført af indklagede.

  Kontakt os

  Har du spørgsmål til garantidækning eller indgivelse af klager, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 20 97 28 80 eller henvende dig via e-mail til info@t-g-s.dk.

  Læs mere på:

  Det Synes vores kunder

  5/5
  google-icon
  Frederik Dybdahl
  5/5
  google-icon
  Susanne Andersen
  5/5
  google-icon
  Lars Weber

  Indhent et tilbud